1 – 1 timer

Kreativ forløsning for professionelle kunstnere og andre skabende sjæle.

Hvad STOPPER dig i at udtrykke dig? Præstationsangst? Lavt selvværd? Konstant på røven? kørt fast?
Larm fra den indre dommer?

Lær at bryde blokeringerne og opnå flow ved at genskabe et sundt selvbillede

Jeg giver 1 til 1 sessions personligt tilrettelagt til dig, der ønsker kreativ frihed.


 

Rod tiltrækker problemer.

Hvordan ser dit indre rum ud? Er der rodet, forvirrende tanker, uafsluttede projekter? Vælger du nøje dine tanker og dine følelser? Eller styrrer de dig?
Eller er dit rum smukt, ordnet, fyldt med succes og glæde? Kan du fokusere på det, du vil, og ved du, hvordan du opnår det? 

Orden skaber harmoni.

 

Når du går i stå med noget, du ønsker, eller det hele er trægt, skyldes det ofte en konflikt i dit sind. Når du i stedet skaber overensstemmelse mellem, hvad du ønsker, og hvad du tror på, begynder tingene at lykkes for dig.


1. Vi identificerer, hvad du ønsker dig, hvor blokeringen ligger og sætter mål.

2. Vi arbejder med din indstilling og ændrer dine overbevisninger.  
3. Du lærer om sammenhængen mellem din bevidsthed og underbevidsthed.

4. Jeg viser, hvordan du tager kontrol over tanker og følelser.

5. Du lærer at skabe og plante det nye stærke selvbillede i dit sind, der arbejder for og med dig, så du opnår de resultater, du ønsker.

6. Vi grounder dig i kroppen, så du får større indre ro. Det er et must for at styre sindet. Når du først har lært det, kan du bruge det på alle områder i dit liv.

Jeg arbejder udelukkende med de virkemidler, jeg har afprøvet og udviklet siden 2013 og selv bruger hver dag.  Bl.a. meditationer, affirmationer, fysiske øvelser, målsætning, bevidst opmærksomhed og forløsning gennem kreativt arbejde.

Du får teknikker, du kan bruge resten af dit liv til at skabe dybe forandringer.


Pris er 3500,- for de første 3 timer. (minimumkøb).
Efterfølgende enkelttimer 1300,- pr. gang

Sted Ny Vestergade KBH. C. Eller via skype.

Første session er på to timer, hvor vi identificerer dit problem, finder løsningen, lærer dig de nye metoder og aftaler et træningsprogram. 
Så går du i træningslejr og implementerer stille og roligt teknikker og ideer.
Tredje time kan f.eks. være efter 14 dage eller tre uger, hvor vi samler op og justerer hvis nødvendigt. Tredje time bygger vi et par lag mere ovenpå.

Inkluderet i prisen for tre timer er feedback på dine egne personligt formulerede affirmationer, så de bliver mest virkningsfulde.

En professionelt produceret lydfil med dine egne affirmationer af 60 min. varighed med underlægningsmusik og indtalt af enten kvinde- eller mandestemme kan tilkøbes for 1200,-

Din kunstart er ikke afgørende, da vi arbejder med din indstilling. Alle retninger er velkommen. 

BESTIL TID HER

Eller send mig en mail på jenshaubekart@gmail.com

At ændre Dit selvbillede er at forvandle Dit liv.

Det er vigtigt, at du vil tage ansvar for din egen udvikling og gøre en indsats. Det kræver dagligt arbejde, hvis du vil lykkes. Regn med omkring en time. Teknikkerne virker, men kun når du tror på det og gør det. Er du klar til det, vil jeg glæde mig til at arbejde med dig og give dig mit bedste!


Vigtigt: Hvis du er stærkt traumatiseret eller lider af psykisk sygdom, kan jeg ikke hjælpe dig. Så henviser jeg til at søge kropsterapeut, psykolog eller anden relevant terapi.

 

Mit navn er Jens Haubek. I 2013 fik jeg nok af et uforløst liv med den ene kreative ide efter den anden gemt og glemt i skuffen.

Noget i mig sagde, at der måtte findes en løsning på mit mismod og utilfredshed.
Efter et års intenst arbejde fik jeg forløst min blokering. I dag udtrykker jeg mig kreativt i stadig større omfang, og skaber dagligt mere og mere indre og ydre frihed for mig selv. Siden 2017 har jeg undervist i, hvordan vi kan skabe permanent kreativ frihed for os selv. Jeg er uddannet tv-billedjournalist, kropsterapeut, massør og skuespiller. I dag arbejder jeg som skuespiller, billedkunstner, underviser og foredragsholder. Efter 25 års kreativ blokering skabte jeg gennembrud. Læs om min vej her: http://www.jenshaubek.dk/om/

Se min youtube-kanal som skuespiller her: Skuespiller Jens Haubek

Læs om et af mine kurser, som løb fra 2017-2020. http://www.jenshaubek.dk/checkout/kursus/


 

Naturen skaber og skaber. I komplet ro og harmoni.

Afbudspolitik.

Afbud meddeles hurtigst muligt og senest 24 timer inden aftalen. Hvis du udebliver eller aflyser en aftale under 24 timer inden en samtale, betales fuld takst.

Har du nogen spørgsmål om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så tøv ikke med at spørge! jenshaubekart@gmail.com

Nyt selvbillede sætter fuld fart på forvandlingen.