Fald med fryd og lær at bremse

I går gav jeg slip og steg til vejrs, for kort efter at falde til jorden med et brag.

Min søn og jeg besøgte Copenhagen Air Experience.
I en vindtunnel blæste fem motorer en luftstrøm op gennem tunnelen med en hastighed på op til 228 km/t. Her oplevede vi at flyve. 
Såkaldt Indoor Skydiving simulerer det frie fald, som faldskærmsspringere oplever, når de kaster sig ud af flyet – 1 minut i vindtunnelen svarer til det frie fald fra 4 kilometers højde. Den buldrende blæsende vindmodstand opleves derfor som, hvis vi sprang ud fra et fly.

Det handler om at slappe af, justerer arme og bens position og enten svaje i lænden eller strække sig lidt ud. 

Hjælp!

Mens min søn lynhurtigt lærer det og danser rundt i rummet, har jeg brug for instruktørens stærke arme og mine egne til at tage fra, når jeg bamler ind i væggen og styrter ned i sikkerhedsnettet. Langsomt får jeg greb om det.
Det er nyt og kræver maximalt nærvær. Enhver tanke om fortid eller fremtid eksisterer ikke. Jeg er kun der i denne heftige opadgående orkan.
Det er FEDT!

Til sidst giver instruktøren en blændende opvisning i, hvad der kan lade sig gøre, når man lærer at danse med stormen. Han suser rundt i tunnelen, skyder op, salto, drejer rundt, og falder til jorden med hovedet først, men bremser 5 cm fra nettet og skyder op igen. Det er en fryd at se på.

At gå efter drømmen

Når vi bevæger os ud af vores komfortzone for at lære at mestre noget nyt, er det naturligt at “fejle”. Læs: det er NØDVENDIGT! Det er den måde, vi lærer på. Fejler. Justerer. Fejler. Justerer igen. Indtil den er der.

Den indre instruktør

Overfører jeg dette til min metale og følelsesmæssige tilstand, når det kommer til at udtrykke mig kreativt, finde nye løsninger og gå efter mine drømme, lykkes jeg igen og igen. For jeg tillader faldet, men jeg går ikke ned på det. For jeg har lært at bremse, inden negative tanker forfører mig til at tage dem alvorligt og handle efter dem. 
Jeg fanger igen og igen de tanker, der vil rive mig væk fra min drøm. Så siger jeg tak til dem, og tænker positivt på mit mål. 
Igen og igen og igen. Indtil de kontrære tanker stilner af.
Hvorfor? Jo det får mig til at føle bedre, det holder mig på sporet, og mit mål eller ønske tager langsomt over i min bevidsthed, dominerer og bliver til tro. Ideer kommer til, som jeg kan handle på.
Snart forsvinder de negative tanker, og jeg “flyver” med min drøm.

Tro SLET ikke på alt, hvad du tænker. Tro kun på det, du vælger at tænke på. F.eks. at du kan, er super lækker og elskelig, fyldt med guld, og at du har det, der skal til for at realisere din drøm:-)

For det tror jeg på, at du har!

Kunne du tænke dig at flyve så tjek dem ud her: https://airexperience.dk/