Foredrag

Følg dit hjerte og vær klar på kaos!

Du skal følge dit hjerte” hører vi. Er det bare en floskel, eller er det langt værre?

Et foredrag om hvad der begynder at ske, da en mand vælger hamsterhjulet fra og uvisheden til!Foto Per Hillo

En dag i 2013 var det hele bare for meget! Jeg var træt af mit eget brokkeri, utilfredshed og svingende humør, og jeg var altid på røven! Samtidig havde jeg en brændende længsel i mit bryst efter noget helt andet. Det var som om, noget ville fødes. Indefra! Så til sidst droppede jeg godt betalte, job, A-kasse og solgte min treværelses andelslejlighed. Mål: At følge mit hjerte!
Men hvordan gør man egentlig det? Hvor skal man begynde, og hvad med pengene?

En ting er sikkert: Frygten kommer før friheden! Men så opstår der pludselig noget!

Klik her os se en kort film fra foredraget 

Hjertet har kaldt flere gange. Med udvalgte nedslag i mit liv, fortæller jeg om en gradvis åbning af hjertet, som trækker en tråd fra tidlige drengeår op til i dag. Noget har været på vej længe. Hændelserne er alment menneskelige. Vi kender til dem alle sammen. Og de er ofte fortolket som nedture.  Men der ligger guld gemt der, hvis vi ser godt efter.

Jeg har lige fra starten ønsket at forstå , hvad der skete med mig. Jeg har læst utallige bøger, set et hav af you-tube videoer, mediteret, visualiseret, trænet og opsøgt kloge mennesker for at blive klogere på mig selv og livet i særdeleshed.
Foredraget er en underholdende histore om kaos, katastrofe og kunsten “at blive ved”. Jeg inddrager tilhørerne med enkle øvelser og spørgsmål, der vil give dem mulighed for at lytte til deres hjerter og måske begynde rejsen mod deres drøm.

Et ved jeg i dag: Rejsen er et ubetinget eventyr med prinsesser, guld og monstre, og magien venter lige om hjørnet, for den der tør!

Kontakt mig vedrørende foredrag.