Kreativt Brændstof- mini workshop

Kreativt brændstof til dig og din kunst

 

    

“Creativity is intelligence having fun!” Albert Einstein.
En-dags oplevelses-workshop til dig, der er kreativ og ønsker et ordentligt kærligt skud inspiration, ny energi og fornyet lyst til at skabe! 
En dag hvor du prøver af, mærker dig selv og tanker op!

Workshoppen henvender sig til dig, der er kreativ og elsker at arbejde med udtryk, hvad enten du er professionel eller amatør.

Vi arbejder primært visuelt, men du kan sagtens være med, selvom du beskæftiger dig med udtryk i en anden form, f.eks. som kok, forfatter, designer, musiker eller skuespiller. Den er til dig, der gerne vil udfordres og få vendt tingene på hovedet for dermed at se dig selv og dit udtryk med nye øjne. 

Når jeg larmer i mit hovedet, går jeg i cirkler af gammelt allerede levet liv. Men i øjeblikke af stilhed kan jeg høre inspirationens altid nærværende stemme. Er du gået i stå, kan du begynde at lytte.

Derfor søger vi på Kreativt Brændstof at skabe nærvær.


En skuespillers arbejde er i høj grad båret af evnen til at være til stede. Jeg samarbejder med flere skønne skuespillere for at give dig inspiration fra scenekunstens verden. Da de ofte er på scenen i weekenderne, skiftes de lidt til at komme. Du kan komme til at møde Camilla Bendix eller Rikke Buch Bendtsen

Du skal arbejde på flere planer med ord, lyd og billeder. Det hele for at vække din fantasi. Til slut samler du alle dine udtryk til et stort kæmpe billede, som du kan hænge op derhjemme. Hvis du tør:-) Billedet vil være dit og rumme udtryk og udsagn, du har formuleret. På den måde et ret fedt selvportræt! Vi skal eksperimentere. Processen er det vigtigste. Det handler om, at du finder nyt frem i dig.


Jeg arbejder som billedkunstner, musiker og skuespiller og henter selv inspiration fra mangfoldige andre kilder såsom naturen, litteratur, politik, globale spørgsmål, den lokale købmand, min by og andre kunstarter, skraldespanden og meget mere. For mig hænger det hele sammen i sidste ende.

En kort snak på video om det hele

Vi siger “hvorfor ikke”, frem for at spørge “hvorfor?” Det handler om at eksperimentere og kigge på resultaterne. 

Vi skal arbejde hele dagen med alle seks sanser hjulpet på vej af en lækker frokost.

I over to år har jeg kørt workshoppen Hul Igennem til Kreativteten. Nu samler jeg min kreative erfaring fra de år og blander dem med nye ideer og god energi i Kreativ Brændstof! Du kommer for at få en oplevelse!

Ja, jeg vil med

Det er IKKE et kursus i at lære at tegne og male, men i at give dig modspil, ideer og inspiration til at udvikle dit personlige visuelle udtryk så du får fornyet lyst. Derfor vil jeg heller ikke tale om proportioner, perspektiv og skygger etc. Vi arbejder
ligeledes heller IKKE med kreative blokeringer som på workshoppen Hul Igennem til Kreativteten. 

Ønsker du at arbejde med blokeringer, så klik i stedet HER!


Du skal bare møde op. Jeg sørger for alle øvelser, indspark, materialer og mad og drikke. Vi begynder med det samme med at lege og producere, reflektere over ideer og muligheder og brainstorme på nyt. Glæd dig!

“Indtryk udtryk aftryk gentag”
 


Pris og datoer og sted

Pris 2995,- 

Prisen inkluderer alle materialer, frokost, frugt, snacks + drikkevarer.
Der er kun 5 pladser.

Klokken 10-17 i et fedt værksted på Højmarksvej i Glostrup.

Lørdag d. 7 december 1 plads tilbage.
Søndag d. 8 december Udsolgt
Lørdag d. 7. marts
Søndag d. 8. marts

Ja, jeg vil med

Hvis linket ikke virker så skriv til mig via denne adresse: workshopjenshaubek@gmail.com

Kreativ destruktion
En naturlig ting af at skabe nyt, er ødelæggelse. Forstår vi det, er det let at bryde ned for at bygge nyt op. På samme måde skal du være klar til at “bryde” begrænsende ideer om dig selv ned! Først da er der rum for ny inspiration. Og det vil komme. Ofte helt af sig selv. 
Du kommer til at bruge både din krop og din hjerne i frembringelsen af nyt udtryk. 
Billeder og ord. Farver og lyd.

  


Når du tilmelder dig, sender jeg dig en faktura til betaling.

Betaling: Reg. 3409 konto 0011457568

Når du har indbetalt beløbet, modtager du en bekræftelse, og du er sikret en plads!
En uge før workshopstart sender jeg dig praktisk info.

Afbudspolitik.

Ved afbud op til 14 dage før workshoppen tilbageholdes kr. 800,- i administrationsomkostninger; derefter refunderes intet. 
NB. VIGTIGT! Ved køb af tilbud, refunderes intet.
Hvis workshoppen aflyses fra arrangørs side, får du selvfølgelig det fulde beløb tilbage. Ved dit afbud ryger din plads.

Har du nogen spørgsmål hvad som helst vedr. workshoppen, så tøv ikke med at spørge! mailto:jenshaubekart@gmail.com