Genskab dig selv på ny- 4 ugers kursus

Genskab dig selv på ny

Lær hvordan du ved at ændre dit selvbillede kan
forme dit liv, som du gerne vil have det.
FIRE UGERS KURSUS I AT FORVANDLE DIT SELVBILLEDE

          Kurset er for dig der f.eks:              
Har svært ved økonomien lige meget, hvad du gør.
Føler lavt selvværd og ikke kan slippe af med det.
Gerne vil tabe dig men ikke kan holde en diæt eller misser træningen.
Måske bare vil være endnu bedre til noget, du er god til i forvejen.

 

Hvis du virkelig ønsker en varig ændring i dit liv, kan du begynde med at forbedre dit selvbillede.

“Jeg har absolut fået masser med hjem og arbejde på. Jens er god til at stille de spørgsmål, der kan hjælpe til at få hul på begrænsninger, som jeg selv har sat op.”
Maria Louise Hansen, tidligere deltager på workshop

 

 

Jeg hedder Jens Haubek. Jeg har arbejdet med min egen personlige udvikling siden 1998. Fra 2013 har jeg hjulpet flere  hundrede mennesker med at forløse blokeringer og åbne for mere liv, mere glæde og kreativitet. Jeg trækker på mine erfaringer som kropsterapeut, tv-tilrettelægger, far og billedkunstner.
Læse mere her: Om Jens


Selvbilledet er din selvopfattelse

Når du kigger i spejlet, hvordan opfatter du så det, du ser? Dit selvbillede er din selvopfattelse. Det er et indre billede i sindet af, hvem du tror, du er, hvad du kan, hvordan du føler om dit liv, og hvad du tror på, er sandt. Altsammen bygget op siden du blev født.

Og du vil altid kunne meget mere, end du tror.

Billedet afgør således, hvordan du oplever dig selv og verden, og det er altafgørende for, hvilke handlinger du foretager dig og dermed, hvor godt du klarer dig i livet.
Hvis du dybeste set er overbevist om, at du ikke er god nok, er det lige meget hvor mange kram, komplimenter eller succes du får. Du vil altid føle som om, der mangler et eller andet.
Ydre omstændigheder varmer altid kun kortvarigt! Men selvbilledet kan ændres!

Ved at ændre dit indre selvbillede kan du begynde at forvandle dit ydre liv til det, du ønsker, det skal være!

Sand forvandling sker indefra!

Hør nærmere om næste dato

“Du er meget indlevende, åben og engageret. Du skabte et godt flow weekenden igennem, uden at jeg følte et tidspres, og det giver mig oplevelsen af, at du har en god balance mellem det du gerne vil nå i din workshop og den tid, der er til rådighed.”
Irene Larsen tidligere deltager på workshop.


4 ugers kursus 2995,-

Du lærer:

Hvad er selvbilledet og hvordan er det dannet
Teknik til visualisering
Videnskabeligt baseret hjertemeditation
At vælge dine følelser og tanker bevidst
Hvordan dine tanker og følelser skaber dit liv
At identificere dine begrænsende overbevisninger
At finde løsningen til et problem
At skabe højere selvværd

Se datoer længere nede på siden.

På “Genskab dig selv på ny” begynder vi med at ændre en helt enkel ting. Så vil du gradvist selv kunne gå efter større og større ændringer. Det gælder om at få teknikken ind under huden først, så du kan lære at mestre den. Derefter kan du lære den fra dig, hvis du har lyst.

Det kræver vedholdenhed at ændre en vane. Du kommer til at arbejde for dig selv hver dag de 4 uger. Bare rolig. Du får tid til alt andet også! Vi skræddersyr en plan lige netop til dig. Hver dag modtager du en opmuntrende sms fra mig. Netop fordi vi kører konstant på i 4 uger, kan vi skabe en forvandling- og jeg bakker dig op hele vejen!

Selvbilledtræning kan bruges på alle områder af dit liv,
hvor du ønsker forbedring. 
Følelseslivet, forhold, arbejde, top-præstationer, kunstneriske virke, håndværksmæssige osv. 

At ændre selvbilledet er meget kraftfuldt. For når du skaber en ny positiv forstilling om, hvem du er, og hvad du kan, og du begynder at føle den nye forstilling som værende sand, vil din adfærd gradvist ændre sig og dermed dine resultater. Arbejdet er en kreativt proces, og der går ikke lang tid, før du vil opleve en positiv forskel. Det vil opmuntre dig til at forsætte. 
Det er vigtigt at understrege, at dit nye selvbillede med det samme skal bakkes op af handling, der matcher det eller den, du gerne vil være.

Mange top atleter og sportsfolk bruger selvbilledtræning til at opnå de bedste resultater.

Se video med mere info


“Det er for dyrt. Jeg har ikke råd?” Den udtalelse hører jeg ofte. På den måde lukker vi af for hjernens muligheder for at finde en løsning. Hvis vi i stedet spørger “hvordan får jeg råd?”, så giver vi hjernen noget at tænke over. Vores sind er et fabelagtigt værktøj. Det kan altid finde en løsning, hvis vi åbner det med et spørgsmål frem for at lukke det med en konstatering. Som er et selvbillede:-)

Vælg mellem et LIVE kursus eller et ONLINE.
Live kurserne Genskab dig selv #1 og #3 består af to fysiske møder og et online.

Online-kurset genskab dig selv #2 består af tre onlinemøder.

GENSKAB DIG SELV #1 Lukket for tilmelding
D. 13.3.19 mødes vi fysisk kl. 18-21.
D. 27.3.19 online-møde. Kl. 18-19.20.
D. 10.4.19 mødes vi fysisk kl. 18-20.

GENSKAB DIG SELV #2 Lukket for tilmelding
D.19.3.19 online kl. 18-21.
D.2.4.19 online-møde. 18-19.20.
D.16.4.19 online kl. 18-21.

GENSKAB DIG SELV #3
D.24.4.19 mødes vi fysisk kl. 18-21.
D.7.5.19 online-møde. 18-19.20.
D.22.5.19 mødes vi fysisk kl. 18-20.

Undervisning foregår her: 
Klinik Storm Sorgenfri
Vimmelskaftet 41A, 3. sal
1161 København K

Hør nærmere om næste dato


“Jens er inspirerende ved sin blotte tilstedeværelse og sin måde at snakke og fortælle på.”
Henrik Hillerup tidligere deltager i workshop.

Vi skal omprogrammere underbevidstheden

Dit selvbillede er lejret i din underbevidsthed. Dvs. det er gemt under din daglige bevidsthed om, hvem du er, og hvad du tror på. Det fungerer automatisk. Det er en vane, og vaner er oplært gennem gentagelser over længere tid. De er indprentet i hjernens neurologiske netværk og i kroppens hukommelse. Derfor er vaner så mega svære at ændre bare ved viljens kraft, for de føles så velkendte og dermed rigtige.

På “Genskab dig selv på ny” lærer du at programmere din underbevidsthed med et nyt selvbillede. Lige præcis det du ønsker. Du skal med andre ord til at bruge din fantasi, og det er fedt! Når du først har lært det, kan du bruge det på alle områder af dit liv!

Arbejdet med at ændre selvbilledet VIRKER! Simpelthen fordi det er sådan, vi mennesker i forvejen fungerer. Vi bygger vores liv på overbevisninger, som blot er tanker i form af ord, vi knytter billeder og følelser til. Ved at ændre disse indre billeder og opleve nye følelser og gentage processen igen og igen og igen, indtil de er lejret i vores underbevidsthed, vil de blive vores nye virkelighed.

Men det er ikke et QUICKFIX! Det er nemt at gå i gang med, men det kræver en indsats at ændre vaner. Jo dybere de sidder, jo længere tid. Men det KAN lade sig gøre.

Hør nærmere om næste dato


“Faktisk har jeg slet ikke tid til at sidde her og skrive.. for nu skal jeg lege, er faktisk lige ved at boble over af lykke og idéer til tegninger.” 
Mai-Britt Camille Guldhammer

Du vil møde modstand

Ændring af en vane sker ikke uden modstand. Den “nye” dig og den “gamle” vil støde samme. Når du løfter din opfattelse af dig selv op på et højere niveau, fra f.eks. “jeg er svag og hader at træne” til “jeg elsker at træne, min krop nyder det, og jeg får det bedre dag for dag”, vil du ændre kroppens vibration. Simpelthen fordi du begynder at føle bedre. Du søger at udvide din bevidsthed til at være mere og andet, end du er nu.

Dit nervesystem og dine vaner vil naturligt ramle sammen med den nye vibration. Sindet planter alle mulige tanker som, at “det er åndsvagt det her”, “det virker ikke”, eller “jeg kan også vente til på mandag”. Alle mulige ideer der har til formål at beskytte dig mod det ukendte og få dig til at standse og droppe at forandre dig.

Hvis dit selvbillede bunder i gamle sår, vil du skulle se disse i øjnene og slippe gamle følelser. Men det er vejen, og det er muligt, og det bringer dig livsvisdom med i bagagen! 

Livets “mørke” sider er til for at udvikle os.

Hvis du bærer på større traumer, vil jeg anbefale at du kontakter en professionel behandler, så du kan kombinere selvbilled-træningen med en stærk og erfaren hjælper ved din side! 


Betaling: Reg. 3306 konto 3701012909

Når du har indbetalt beløbet, sender jeg dig en bekræftelse, og du er sikret en plads!
En uge før workshopstart sender jeg dig praktisk info.

Afbudspolitik.
Ved afbud op til 14 dage før workshoppen tilbageholdes kr. 800,- i administrationsomkostninger; derefter refunderes intet. Har du betalt men pludselig ikke kan komme, kan du altid booke dig ind på en ny workshop.
Hvis workshoppen aflyses fra arrangørs side, får du selvfølgelig det fulde beløb tilbage.

Har du nogen spørgsmål, hvad som helst vedr. kurset, så tøv ikke med at spørge! 

Skriv til mig her