Testemonials.

“Hul igennem,” et fantastisk kreativt kursus som både gav noget til hånden, ganen og hjernen. Jens er autentisk, ærlig og fuld af guldkorn som han lystigt strøg omkring sig. Tak for inspiration og næring du gav til de små frø, som for mit vedkommende allerede er i gang med at spire..”

Charlotte Grønfeldt

 

“Det var ikke et kursus men en oplevelse. Mine forventninger om at det gerne måtte være sjovt, blev indfriet. Denne weekend levede fuldt op til det, som det hele drejede sig om: At komme videre. Og det kom jeg så. Så jeg giver 5 stjerner til Jens Haubek”

Birthe Larsson

 

“Tak for en herlig weekend, med en meget engageret, givende og tilpas skør Jens. Var glad og afslapppet bagefter, trods to intense dage. Prøv det!”

Henrik Steen Jensen

 

“Klart anbefalingsværdigt!!! 👍
Jeg har deltaget i kurset “Hul igennem til kreativiteten”.
Jens havde nogle spændende metoder til at få åbnet op for det, der lige netop lå i mig. 
Jens var eminent til at finde ind til det, der forhindrede mig i at udfolde mig og gøre mig bevidst på en sjov og nænsom måde.
I arbejdet med mig selv kunne Jens stadig frembringe sjov og lethed i det, der for mig kunne være lidt angstprovokerede.”

Tak for dig, Jens, i denne process.

Mette Martine Illiasof

 

“Da jeg deltog på Workshoppen, oplevede jeg et sprudlende arrangement fra Jens.
Han er nærværende og passioneret omkring det han gør og tror på.
Han mestrer lederskab, hvilket gav en tryg og inspirerende atmosfære.
Han har en palet af værktøjer, der udfordrede og gjorde, at jeg kom i kontakt med mit kreative væsen på en ny måde. Blandt andet det at give slip og være med det, der er. 
Det var for mig en indre rejse, og jeg har gjort brug af flere af de ting, jeg fik afprøvet på workshoppen.
Jeg føler, at jeg har fået en “løsere hånd” og har fået lagt noget frygt, der har gjort, at jeg oplever mig mere fri, når jeg maler.
Maden er lavet med kærlighed og med fokus på det der nærer os ❤️
Jeg kan varmt anbefale en workshop hos Jens.”

Helle Buch