Workshop Lær at male GRIMT

Lær at male grimt

-for at kunne male endnu smukkere

En-dags workshop til at sætte din “grimme” side fri.

Vil du gerne udvide dit billedsprog? Vil du gerne have nye bevægelser, farver eller teksturer ind i dine billeder? Prøver du af og til at vende det hele på hovedet og gøre fuldstændig omvendt af, hvad du altid har gjort?

MEN ender det igen og igen med at blive (næsten) det samme, det velkendte, det hjemmevante?

Så kom og vær med på denne endags-workshop! Her vil vi undersøge, hvad der sker med dit billedsprog og dig, når du slipper dig selv fri og virkelig begynder at male ingenting, anderledes og grimt!

Workshoppen henvender sig til dig, der trænger til at give dit billedsprog og dit personlige udtryk et boost af ny inspiration, hvad enten du er billedkunstner, grafisk designer, fotograf, skuespiller, kok, illustrator eller bare en, der elsker at lave billeder og arbejde med udtryk. Både professionelle og amatører. Eneste forudsætning er nysgerrighed!

Se video her med grimt billede

Hvorfor male bevidst grimt? Se længere nede på siden,

Indhold på workshoppen.

På workshoppen vil vi blandt andet lege med affaldsbilledet, portrættet langt ude af proportioner og angrebet på det pussenussede.

Vi vil studere andre kunstneres eksperimenter, og vi vil lære af naturens evne til at ødelægge for at skabe nyt.

Vi vil arbejde med energi, og du vil komme til at mærke din krop og dine følelser.

Vi skaber et trygt og rart rum, hvor udfoldelse og forvandling kan ske gennem leg, nysgerrighed og masser af grin og god musik! Se det som en opdagelsesrejse ind i ukendt land.

  • Pris 1995,- som inkluderer alle materialer, et 90 x 120 lærred opspændt på blændramme, lige til at tage med hjem og hænge op (hvis du tør).
  • Lækker hjemmelavet vegetarisk mad, primært økologisk, drikkevarer, frugt, snacks og desert eller eftermiddagskaffe og kage. Der er 4 pladser.

Tilmeld dig her

Næste ledige workshops:
Pt. ingen planlagte workshops.

Kl. 10-17 i mit værksted i København.

Hvorfor grimt?

Jeg mødte en mand engang, der spurgte, om jeg kunne lave ingenting på mit lærred? Om jeg kunne lave noget, der var rigtig grimt?

Jeg fattede ikke, hvad han mente. For jeg ville jo gerne have mine billeder til at se rigtige ud og ligne og var ret træt af det, når jeg syntes, det blev noget lort. Han opfordrede mig til at gøre det alligevel. Og hvilken gave! Det var så fedt! Da jeg først gav slip, begyndte nye udtryk, farver og forme at vælte ud af mine hænder.

Pludselig kunne jeg se, at frygten for at lave noget forkert eller grimt havde holdt mig tilbage fra at forny mig.

I stedet for at lukke af for det forkerte, er det nu en åbning mod det nye. Og det er helt vildt sjovt og stimulerende.

Når vi leger og har det sjovt, kommer det nye til os med lethed.

Mange af os er opdraget til at opføre os ordentligt og til at ting skal være på en bestemt måde, for at være rigtige. Måske er du blevet sendt på dit værelse, når du var vred og gal, fordi disse følelser blev anset som forbudte.

På den måde lærer vi at undertrykke disse naturlige sider og være pæne og ordentlige simpelthen for at blive accepteret og elsket. Det kaldes at miste kontakten til sig selv! Vi vil derfor naturligt søge at undgå alt det, der ikke passer ind i den ramme. INDTIL den dag, hvor vi udfordrer os selv og sprænger den ramme!

For billederne og ideerne er ligeglade med, om vi synes, noget er rigtigt eller forkert.
De VIL bare udtrykkes! Og de vil det hele!

Alt det undertrykte rummer en masse kreativ energi, men undertrykkelsen blokerer for nyt udtryk og fantastiske billeder.

Jeg lover dig, at alt det, du gemmer på, rummer en gave! For når først du siger ja til det “grimme”, som egentlig slet ikke er grimt, men bare er, som det er, bliver det meget nemmere dels at modtage mere inspiration, dels at træffe bevidste valg om, hvad du vil og ikke vil.

Det at være kreativ, det er at lave noget nyt. Hvis du gentager noget, som er lavet før, så er du ikke kreativ. Derfor er kunsten det ukendte.
Kunstner Jens Jørgen Thorsen

Billedkunster Annette Beier Liisberg deltog i workshoppen og står bag dette værk. Se hendes arbejde her: Galleri Liisberg

 

 

 

 

Du tilmelder dig her: jenshaubekart@gmail.com

Betaling: Reg. 3306 konto 3701084241.

Når du har indbetalt beløbet, sender jeg dig en bekræftelse, og du er sikret en plads!
En uge før workshopstart sender jeg dig praktisk info.

Afbudspolitik.
Ved afbud op til 14 dage før workshoppen tilbageholdes kr. 500,- i administrationsomkostninger; derefter refunderes intet. Har du betalt men pludselig ikke kan komme, kan du altid booke dig ind på en ny workshop.
Hvis workshoppen aflyses fra arrangørs side, får du selvfølgelig det fulde beløb tilbage.

Har du nogen spørgsmål hvad som helst vedr. workshoppen, så tøv ikke med at spørge! jenshaubekart@gmail.com

Afholdte workshops:
Søndag d. 7. 10 2018
Lørdag d. 20.10.2018
Søndag d. 4. 11. 2018
Søndag d. 16. 12. 2018