Foredrag

Sådan bryder du din kreative blokering 

og opnår harmoni, glæde, balance og flow.

Et onlineforedrag af Jens Haubek om at skabe HUL IGENNEM TIL KREATIVITETEN for dig, der beskæftiger dig med skabende arbejde eller kunst på alle niveauer.

“Efter jeg har været på weekend på Jens´s workshop Hul til kreativiteten har jeg lavet mine kruseduller og blindtegning hver morgen, og mine kreative talenter har fået noget mere farve og det er bare så sjovt. Det nærmest sprøjter ud med ideer. Tak.” Arne Madsen


Er du klar til endelig at bryde din kreative blokering?

En blokering føles som utallige former for modstand. Og du ved sikkert, hvor svært det kan være at bryde igennem den.

Og hvor frustrerende det er, når du ikke får lavet alt det, du så gerne vil!

Det er ganske menneskeligt!

Men ved at forstå hvad der sker, når du møder blokeringen, kan du overkomme den.

I foredraget giver jeg dig essensen af de erfaringer, jeg personligt har samlet i mit arbejde med at bryde kreative blokeringer. Du får en præcis vejledning til, hvordan du kan gøre. Jeg beskriver, hvordan du imødekommer frygten og gør den til en naturlig vejviser, og hvordan det er vores harmoniske natur som mennesker at udtrykke os. Lige meget hvad!

Jeg vil give dig et helt enkelt beroligende trick til at håndtere modstanden og komme i balance!

Slut med at gå i stå!


Se de første seks minutter af foredraget her Hul igennem


“Jens er nærværende og passioneret omkring det han gør og tror på.
Han mestrer lederskab, hvilket gav en tryg og inspirerende atmosfære.
Han har en palet af værktøjer, der udfordrede og gjorde, at jeg kom i kontakt med mit kreative væsen på en ny måde. Det var for mig en indre rejse, og jeg har gjort brug af flere af de ting, jeg fik afprøvet på workshoppen.”  Helle Buch


Jeg blev drænet af min blokering! Jeg fik ikke gjort det, jeg skulle! I stedet blev jeg overvældet af lyst til f.eks. kanelsnegle eller kaffe, eller jeg udsatte og gjorde rent i stedet eller købte en masse lækre materialer, følte mig vildt motiveret, for bare at opleve energien susede ud af mig, da jeg ville til at i gang.

Det var og er så trættende, når vi har det sådan! MEN blokeringen kan overvindes. Jeg ved det, for jeg har personligt gjort det. Og det føles så godt!

I  2014 overvandt jeg en 25 år gammel kreativ blokering, og siden 2017 har jeg undervist en masse kreative mennesker i hvordan man gør på mere end 60 workshops og forskellige kurser. 


Foredraget er på 56 minutter.Jeg har lavet tre stærke redskaber, der vil hjælpe dig med at bryde din kreative blokering. De er alle lydfiler.

 

  • “Hjertemeditation.”

  • “Visualiseringsredskab til at påvirke din bevidsthed med et nyt selvbillede.”

  •  “Førstehjælp til opløsning af blokeringer”.

 

Læs om redskaberne under næste afsnit.


PRISER.

  1. Foredraget 187,5kr. incl. moms. 

  2. Visualiseringsredskab lydfil 125 kr. incl. moms

  3. Førstehjælp til opløsning af blokeringer lydfil 125 kr. inkl. moms

Hjertemeditationen er gratis. Kommer automatisk med.

Ved køb af alle tre er prisen 373,75 kr. inkl. moms.

Du kan høre hele hjertemeditationen her Hjertemeditation


SÅDAN FÅR DU ADGANG.

Du indbetaler beløbet på mobilepay nummer 21425286.

I kommentarfeltet på MobilePay skriver du din emailadresse og numrene på det, du vil købe f.eks. 1, 2, 3. Når beløbet er registreret hos mig, sender jeg dig en email med link til foredraget og jeg sender dine evt. tilkøb via wetransfer, som du så skal downloade. Du får en mail fra wetransfer, som fortæller at jenshaubekart@gmail.com har sendt dig filer. Du følger linket og downloader filerne til din smartphone eller computer. Wetransfer giver dig 7 dage til at downloade filerne. Derefter bliver de slettet. Husk at tjekke i spamfilteret eller promoveringer, hvis du ikke kan se min mail. 

DU HAR ADGANG TIL FOREDRAGET I 10 DAGE, FRA DU KØBER DET.


Jens havde nogle spændende metoder til at få åbnet op for det, der lige netop lå i mig. 
Jens var eminent til at finde ind til det, der forhindrede mig i at udfolde mig                                                                   og gøre
mig bevidst på en sjov og nænsom måde.
I arbejdet med mig selv kunne Jens stadig frembringe sjov og lethed i det,                                                                     der for mig kunne være lidt angstprovokerede.”                                                                                                            
Mette Martine Illiasof.


Om lydfilerne.

Om Visualiseringsredskab. En vigtig del af arbejdet med at bryde en blokering er, hvordan du tænker om den. Ser du den som en forhindring eller mulighed. Du kan imødekomme den på en harmonisk måde. Visualiseringslydfilen hjælper dig med at skabe en positiv tilgang til at opløse blokeringen. Hør en lydbid af redskabet her: Selvbillede.

Om Førstehjælp til opløsning af blokeringer. En blokering føles som utallige former for modstand. Og du ved sikkert hvor svært det kan være at bryde igennem den. Lydfilen “Førstehjælp til opløsning af blokeringer” kommer dig til hjælp i det øjeblik, du rammer muren. Hør en lydbid af redskabet her. Førstehjælp til opløsning af blokeringer.

Når du møder din blokering er din vigtigste opgave at sanse, hvad der sker i dig, og dernæst hvordan du regulerer dig tilbage til din opgave på en naturlig måde. Der er et trick, som jeg afslører i fordraget, der kan transformere din modstand.

De følelser og fornemmelser kroppen producerer, når vi mærker blokeringen, vil altid handle om at få dig tilbage i sikkerhed, i det velkendte, så du ikke får lavet dit projekt. Den energi, der ligger i modstandens følelser vil altid være dårlig og lav energi. Også kendt som dårlige vibrationer. Dette redskab, Førstehjælp til opløsning af blokeringer, vil guide dig til at håndtere følelserne og fornemmelserne og gøre det nemmere at komme tilbage til din opgave eller dit arbejde.  

Hjertemeditationen er en enkel og smuk lille træning med en meget stærk effekt. Træningen hjælper dig til at komme ud af stressende tankemylder og bekymringer og ned til en centrering i kroppen. Når du begynder at lave denne meditation dagligt, eller flere gange om dagen, vil du opleve at du kan komme mere til stede i dig selv.

Der følger en introduktion med til alle redskaberne, hvor jeg forklarer, hvordan du skal bruge dem.


Hvis du har en psykisk diagnose eller har svære psykiske vanskeligheder og udfordringer, er dette foredrag ikke beregnet til dig. Mine teknikker kræver, at vi har overskud og kræfter til at tage tørnen med blokeringes modstand.


Her kan du løse om min baggrund: https://www.jenshaubek.dk/om/

Hvis du er interesseret, så hold øje med min instagram profil https://www.instagram.com/jenshaubek/

eller tilmeldt dig mit nyhedsbrev ved at udfylde feltet herunder.

Glæden ved at gøre det, vi drømmer om trods frygt, er 1000 gange større end trygheden ved at lade være.